Alapítványaink

Iskolánkban kettő Alapítvány is segíti tanulóinkat és az iskolai munkát,valamint lehetőséget biztosít számukra a Művészeti Oktatásban való részvételben.

Csepeli Hétkrajcár Alapítvány

Az Alapítvány célja a Karácsony Sándor Általános Iskola nevelő-oktató tevékenységének segítése, tárgyi és működési feltételek javítása, kulturális és szabadidős tevékenység.


Adószám:19702092-1-43

ARTikuláció Alapítvány

2008 szeptembere óta működik iskolánkban az Artikuláció Művészeti Alapítvány. Célja a művészeti nevelés segítése,mert Freund Tamás agykutatóval egyetértve valljuk hogy "...minél gazdagabb valakinek az érzelem- világa, annál hatékonyabban képes a tanulásra..." "Ezért rendkívül fontos,hogy amíg gazdagítható a gyerekek érzelemvilága,és ez elsősorban a 18 év alatti kor,addig a művészeti nevelésre,a befogadás képességének fejlesztésére helyeződjék át a hangsúly."

Csepeli Hétkrajcár Alapítvány

Alapítványunk bevételei az Alapítványi Bál bevételeiből és a felajánlott ado 1%-ból adódnak.
Az adó 1%-ról történő felajánlás letölthető dokumentuma

ARTikuláció Alapítvány

A művészeti nevelés 15-16 csoportban zajlik. Elsősorban kézügyességet fejlesztő csoportjaink vannak, de indítunk néptánc,drámajáték és filmkészítő csoportokat is. Az Alapítvány kuratóriumának elnöke iskolánk korábbi igazgatója Vitányi György ,a kuratórium tagjai Somogyi Tamás szobrászművész és Kovács Erzsébet tanító.
Szintén az Alapítvány műküdteti az iskola kiállítótermét, a Kaméleon Galériát ahol neves művészek állítják ki műveiket valamint az iskola művészeti csoportjainak félévi és év végi kiállításai is tekinthetők meg.
Iskolánkban működik továbbra is a Nagy Imre ÁMK Alapfokú Művészeti Iskola a felsős gyerekeknek textilműves és drámajáték tanszakokkal.A gyerekek mindennapi munkáját szakmájukat értő és szerető pedagógusok irányítják.
Intézményünk légkondícionált, korszerű hang- és fény- technikával kiépített színháztermében számos nagyszerű darabot mutatnak be diákjaink.

ARTikuláció Művészeti Alapítvány pénzügyi beszámolói a nyilvánosság számára is hozzáférhetők : 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017